начало за нас продукти контакти цени и оферти
 

дворна клетка за кучета

 

Изработка на дворни клетки за кучета - Колекс МЖ Варна

Ако желаете да предложите един нов, по-конфортен дом на своя любимец, изграждате приют или пансион за животни, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви предложим най-добрия за Вас вариант. Изработваме различни модели клетки за кучета по размери и желание на клиента. Клетките за кучета могат да бъдат стационарни - закрепени неподвижно за земята, а също и разглобяеми с възможност за демонтаж, пренасяне и повторен монтаж. Материалите, от които могат да бъдат направени клетките за кучета са различни в зависимост от бюджета, предвиден за проекта. В основата си клетките за кучета са направени от олекотена конструкция от кухи метални профили, върху която се монтират страниците, вратите и тавана. Използваните материали за страниците са най-често телена мрежа с различно око и дебелина на телта, в зависимост от желаната здравина, метална решетка от кухи профили или плътно желязо, поцинкована ламарина, сандвич панели с резлична дебелина за получаване на термоизолация. За покриване на клетките се използват също сандвич панели, поцинкована ламарина, ондулин, водоустойчиви плоскости и друди материали в зависимост от поставените изисквания. Има възможност за монтиране на дървена скара на пода или добавяне на дървени декоративни елементи по конструкцията на клетката за по-приятен външен вид.


Харесва ли Ви страницата
 
каталог  

 

дворна клетка за кучета дворна клетка за кучета дворна клетка за кучета  

Клетка за кучета от термопанели, с отделен двор

Изработена е като метална конструкция с термопанели. Вътрешната част е с размери 8м/2.50м, като височината в предния край е 2,50, а в задния 1,80. За гръб на клетката е използвана съществуваща зидария от бетонни блокчета, стените и тавана са от термопанели. Лицето е комбинация от метална решетка и пана от оградна мрежа, като има две врати с размери 0,8м/2м, Клетката е разделена на две равни части и пода е покрит с дървени скари. Външната част(дворчето) е с размери 8м/2,5м/1,5м като има една входна врата. Изработено е в комбинация от метална конструкция и пана от оградна мрежа 30/30.

Модел ДК 01

дворна клетка за кучета дворна клетка за кучета    

 


 

дворна клетка за кучета дворна клетка за кучета дворна клетка за кучета  

Напълно разглобяема и преносима клетка за ловни кучета.

Модела е разработен за ловджийски кучета и се използва при организиране на ловен туризъм на различни места. От голямата клетка се получават две отделни по-малки клетки. Тавана е направен от водоустойчива плоскост. Размерите на единичните клетки са 1м/2м/1,80м. Клетката е доста тежка и стабилна и няма нужда да се фиксира допълнително към земята. Изработват се във всякакви размери по желание на клиента.

Модел ДК 03

дворна клетка за кучета дворна клетка за кучета    

 


 

дворна клетка за кучета дворна клетка за кучета дворна клетка за кучета  

Модулна клетка за кучета за приюти и пансиони

Клетките са изработени за Международния киноложки център в Димитровград. Размерите на единичните клетки са 100/180/120 см. Този модел е подходящ за кучешки приюти и може да се изработи във всякакви размери по желание на клиента.

Модел ДК 04

дворна клетка за кучета дворна клетка за кучета    

 


 

дворна клетка за кучета дворна клетка за кучета    

Метална клетка за кучета

Това е един чудесен вариант за подслон на Вашия домашен любимец. Изработват се във всякакви размери по желание на клиента.

Модел ДК 02

 


страницата е обновена на 13.11.2014

 
продукти  
изделия от ковано желязо метални конструкции стойки за колела
стълби тараси и веранди дворни клетки за кучета
парапети навеси, козирки, тенти, шатри други метални изделия
оградни пана и решетки врати за жилищни кооперации последно изработени и текущи проекти
портални и входни врати метални мебели проектиране и дизайн
 
 
   
.Варна, бул. "Христо Смирненски" web design & SEO - venira.
.e: info@metalni.net m:0897 900 496 Copyright 2010 Koleks MJ. All Rights Reserved.