начало за нас продукти контакти референции
 

Изработка и монтаж на метални парапети, огради, врати, стълбища и други метални изделия

Уважаеми клиенти, тази страница представлява кратко представяне на последните проекти по които сме работили или работим в момента.


 

 

метални парапети - обекти

Галерия със снимки към обекта ...

Парапети и огради от плътно желязо за комплекс Евъргрийн

Изпълнени изцяло от плътно желязо, с рамена от 1,50 - 40 метра, без прекъсване и без колонки. Незабележим монтаж върху 3мм гранитогрес, изолационни материали с голяма дебелина, окачена фасада и дограма, разработен специално за този обект.
Горди сме от факта, че ни беше дадена възможността да сме част от този невероятен проект, удостоен с наградата Златен отвес, с
Инвеститор: "АДВА-ЕС" ООД
Проект: проектантско бюро „СТАРХ“
Изпълнител: „ПЕРИНОВ И СИНОВЕ“ ЕООД 

метални парапети - обекти

Галерия със снимки към обекта ...

Интериорен акцент във вила на о. Корсикан

Стълбата е по задание на DECOSEV и е резултат на съвместна работа с колеги от различни специалности. Нашата задача беше да проектираме, изработим и монтираме невидима конструкция, която да понесе тежестта на облицовката от масивно дърво и МДФ и парапета от 16 мм триплексово стъкло. Стълбата като цяло е асиметрична. Всяко едно стъпало е със собствени размери, изработено като отделен елемент, представляващ метална конструкция затворена в дървена кутия от масив и МДФ. Монтажа е извършен чрез сглобяване на отделните стъпала посредством скрита болтова връзка.


 

метални парапети - обекти

Галерия със снимки към обекта ...

Портална врата и ограда от масивно ковано желязо - вход на ВК-Ривиера, Варна

Плъзгащият портал се състои от две асиметрични, независими крила, които в затворено положение се събират на осевата линия на бариерата. Всяко едно от крилата може да се отваря и затваря самостоятелно, за максимално удобство. Чистите отвори на двете части на портала са различни, като са съобразени с необходимото за преминаване разстояние на леки и товарни автомобили. Материалите, които сме използвали за изработката на оградата и вратата са кован плътен квадрат 16/16, кована шина, чугунени отливки и дебелостенни профили. Въпреки огромната си тежест, вратата се плъзга с изключителна лекота.


 

огради

Галерия със снимки към обекта ...

Финес и блясък от ковано желязо - парапет за къща

Това е една от последните ни работи, в която за пореден път вложихме много вдъхновение и старание.

Парапета е изработен изцяло от плътно желязо с ръчна изковка, боядисан с италианска ефектна боя и златна патина за акцент на детайлите.


 

огради

Галерия със снимки към обекта ...

Модерна двукрила портална врата от метал и HPL

Заданието, поставено от клиента е пълнежа на паната да имитира жалюзи,  което едновременно позволява свободното движение на въздушния поток и ограничава видимостта при нормален зрителен ъгъл. Вратата е изработена от профилирано желязо с голямо сечение, което и придава внушителен вид, а върху профилите се монтират ленти от HPL, използван за фасадната облицовка на къщата. Нашата първа задача, бе да се изготви точен чертеж, по който да се изработи вратата за да покрива изискванията. По този чертеж беше направена и реалистична 3д визуализация, за да се добие точна представа как ще изглежда вратата в завършен вид още преди да е изработена.


 

огради

Галерия със снимки към обекта ...

Вита стълба и парапет за тераса от масивно плътно желязо

Част от проект за цялостна  реновация на къща в Париж, при който се изгражда нова тераса на нивото на покрива. Стълбището осигурява връзката между  съществуващата и новата тераса, а парапета я обгражда от всички страни. Стилът на изпълнение и моделът на парапета са идентични с оригиналните, така че реновацията да се яви като естествено допълнение към автентичният екстериор. Изработката е изцяло от масивно, плътно желязо с последващо поцинковане и боядисване. Проекта е изработен така, че всичко се транспортира на части и се сглобява на място с болтове, без да се използва заваряване.


 

огради

Галерия със снимки към обекта ...

Интериорна метална стълба

Проекта, разработен от френски архитект, съчетава едновременно визуална лекота и здравина. Стъпалата са изработени от огъната ламарина и чрез скрита болтова сглобка се окачват за тръбите, които държат стълбището, а на втория етаж продължават в парапет. Цялата конструкция е така направена, че в последствие на място се сглобява посредством скрит монтаж. Крайният резултат - съвършено изчистена визия и стабилност.


Харесва ли Ви страницата
 
продукти  
изделия от ковано желязо парапети стойки за колела
елементи за парапети и огради оградни пана и решетки дворни клетки за кучета
козирки с поликарбонат портални и входни врати павилиони и търговски щандове
шатри, тенти, чадъри врати за жилищни кооперации рекламни табели и билбордове
мебели от метал блиндирани каси и шкафове проектиране и дизайн
вити стълби метални конструкции последно изработени и текущи проекти
 
   
.Варна, бул. "Христо Смирненски" web design & SEO - venira.
.e: info@metalni.net m:0897 900 496 Copyright 2010 Koleks MJ. All Rights Reserved.