начало за нас продукти контакти референции
 

Кои сме ние:

През 2005 г, стартирахме като малка семейна фирма с основна дейност изработка на метални изделия, която бързо се разрастна благодарение на нашите принципи - качество на изработката и монтажа, внимание към детайлите, точност и коректност към клиентите. Към момента разполагаме с екип, съставен от професионалисти с дълъг опит в областта и с оборудвана производствена база с удобна локация. През 2010 г осъзнахме, че клиентите променят начина по който търсят изпълнител за своите проекти и че препоръчването от уста на уста започва да отстъпва за сметка на представянето в интернет пространстовототе.Това ни подтикна да създадем този сайт, където да можем да представим дейността си.

Коя е нашата цел:

Всички наши настоящи клиенти, както и тези за които сме работили през годините, свързват името на фирмата с качество на изработката, стриктно спазване на уговорените срокове и коректност в отношенията ни към тях. Нашата основна цел е да бъдем разпознавани на пазара като коректна фирма, предлагаща качествени продукти.

Как се развиваме:

Това, което ни помогна да се задържим на пазара през трудните моменти е довериета на клиентите ни в нас. Ние работим ежедневно за поддържане и увеличаване на увереността Ви, че ние можем да Ви предложим продукти, които напълно да задоволят Вашите изисквания. Постоянно разработваме нови идеи, увеличаваме гамата си от продукти, които предлагаме на цялата територия на страната.

Ще работим, за да заслужим и Вашето доверие!

/КОЛЕКС МЖ ЕООД /

 

 

koleks bus

 
продукти  
изделия от ковано желязо парапети стойки за колела
елементи за парапети и огради оградни пана и решетки дворни клетки за кучета
козирки с поликарбонат портални и входни врати павилиони и търговски щандове
шатри, тенти, чадъри врати за жилищни кооперации рекламни табели и билбордове
мебели от метал блиндирани каси и шкафове проектиране и дизайн
вити стълби метални конструкции последно изработени и текущи проекти
 
   
.Варна, бул. "Христо Смирненски" web design & SEO - venira.
.e: info@metalni.net m:0897 900 496 Copyright 2010 Koleks MJ. All Rights Reserved.